Tullesbo Sätesgård glamping

Tullesbo Glamping
Tullesbo Glamping
Tullesbo Glamping
Tullesbo Glamping
Tullesbo Glamping
Tullesbo GlampingTullesbo GlampingTullesbo GlampingTullesbo GlampingTullesbo Glamping

Besöksinformation
Region: Skåne
Adress:
Tullesbo Sätesgård, Tullesboallén, Sjöbo
Säsong:

Vi börjar säsongen tidigast första maj och håller på till och med september.

Pris per natt: 1001-2000 kr
Beskrivning:

På Tullesbo Sätesgård erbjuder vi glamping, där vi vill dela med oss av den vackra miljön, stillheten och närheten till naturen och det goda som naturen erbjuder.

Vår Glamping-upplevelse är den ultimata kombinationen av natur och komfort. Våra glampingtält är inredda med bekväma sängar och trivsamma detaljer, vilket ger dig en bekväm tillflyktsort mitt i naturen. Oavsett om du är en äventyrare eller en romantiker, är vår Glamping-plats perfekt för en speciell tillflyktsort.

Njut av en mysig och välsmakande frukost med utsikt över den natursköna omgivningen. På kvällen kan du sitta och njuta av stjärnhimlen. Du kan även beställa vår grillkorg, grilla och avnjut en välsmakande middag i solnedgången. Glamping på Tullesbo Sätesgård är en upplevelse du aldrig kommer att glömma.

På gården finns fyra stycken alla individuellt och smakfullt inredda tält.

Som övernattande i något av våra lyxiga glampingtält ingår alltid frukost, slutstädning och tillgång till vårt utekök med vatten, grill, kokplatta och redskap. Man har även tillgång till gårdens mysiga utedusch men också vårt fina spa-badrum.

I manngårdsbyggnaden serveras frukostbuffe i vår mysiga lounge. Där finns det soffgrupper, matbord, kamin och det finns tillgång till kylskåp, kaffe, te, microvågsugn, wifi och möjlighet att ladda mobilen.

Tyvärr finns det inte möjlighet att ställa in stora extrasängar i tälten.

Av hänsyn till djuren på gården och allergiker tillåts inga medhavda husdjur i glampingtälten. Vi vill dela med oss av naturen och stillheten och därav tillåts inget festande i tälten.


Bilder används med vänligt medgivande från Tullesbo Sätesgård (foto Helena Lindh). 

Kontaktinformation & bokning
Webbplats:
Bokningslänk:
Facebook:
Instagram:

Lämna en kommentar

Skicka meddelande till det här stället