Orsa camping

Besöksinformation
Region: Dalarna
Adress:
First Camp Orsa - Dalarna, Bowlingvägen, Orsa
Pris per natt: 1001-2000 kr
Här finns bland annat:
Beskrivning:

Sommarens roligaste nyhet, nu har vi fått upp våra glampingtält på Orsa camping! Perfekt för er som vill prova något nytt.

Ett mer strandnära boende än såhär kan du inte hitta. Här bor du på 20 trevliga kvm och kan njuta av ett riktigt mysigt och unikt boende. I tältet finns plats för upp till fyra personer. De bekväma bäddarna har en riktig hotell-känsla och här sover du gott med naturen som närmsta granne. I tälten finns även en kyl för det mest nödvändiga. I anslutning till tältet finns en trevlig veranda, perfekt för dig som vill fika utomhus och samtidigt kunna njuta av sommarvärmen, fågelkvitter och den fantastiska utsikten. Vänligen observera att indraget vatten och kök ej finns i tältet. Faciliteter som dusch, toalett och kök finns i närliggande servicehus på området.

Glamping är verkligen det bästa av två världar. Alla älskar väl den mysiga känslan av att övernatta i tält, här får du den samtidigt som du får uppleva den sköna bekvämligheten av riktiga sängar och högt i tak. Friheten av att glampa är oslagbar – bo med naturen som närmsta granne och njut av Dalarnas vackra miljö!

Kontaktinformation & bokning
Telefon: 0250-46261
Webbplats:
Facebook:

Lämna en kommentar

Skicka meddelande till det här stället