Glamping Birka

Besöksinformation
Region: Stockholm
Adress:
Björkö, Adelsö
Säsong:

Glampingtälten går att boka 3 juli-27 augusti.

Pris per natt: 3000- kr
Här finns bland annat:
Beskrivning:

Glamping Birka erbjuder glamping på Birka Vikingastaden - ett av Unescos världsarv. En annorlunda övernattning i tält med vacker sjöutsikt över Mälaren. Här njuter du av närheten till naturen och stillheten i kombination med ett fantastiskt äventyr ensam eller i sällskap med en vänner eller din kära.

På glamping Birka finns fem tält för övernattning för 2 till 4 personer – två personers tälten Alfheim, Gimle, Noatun och Trudheim samt tältet Ydalir med plats för fyra personer. Tälten är möblerade med 160 cm bred säng, låsbar kista för värdesaker, pallar och ett bord. I de bekväma sängarna bäddade med duntäcken och lakan med hotellstandard kommer du att sova gott. Över sängen hänger ett myggnät. Dusch och toalett finns att tillgå i servicebyggnaden i anslutning till glampingområdet – handduk, schampo, balsam och duschtvål ingår och finns att ta med från tältet.

Vid incheckning får du och ditt sällskap välja från en lista vad ni önskar till frukost. Frukosten ingår och serveras i en korg till ert tält på avtalad tid under morgonen.

Vistelsen förgylls av en god middag som ingår i priset. Middag serveras på restaurang Särimner och du väljer själv din tvårätters middag från á la carte menyn.

Kontaktinformation & bokning
Telefon: 08 12 00 40 00
Webbplats:

Lämna en kommentar

Skicka meddelande till det här stället