Getglamping – Yoga-Better med Getter

Besöksinformation
Region: Västerbotten
Adress:
Yoga och Glamping - Better med Getter, Bjurholm
Säsong:

Vi öppnar vanligen första fredagen i juni och stänger sista helgen i aug eller första i september, beroende på vädret.

Pris per natt: 1001-2000 kr
Beskrivning:

På vår getglamping - Yoga-Better med Getter - kan du glampa och göra yoga med getter.

För första gången i Sverige kan vi erbjuda glamping (lyxcamping) i en gethage under vajande björkar bland våra sällskapliga yogakillingar som är 4-6 månader gamla. Efter att du bekantat dig med killingarna under en getyogaklass kan du checka in i ett lyxigt inrett tält inne i hagen. Vi bjuder på fika i cafét efter klassen eller om du hellre vill ta med din godbit till tältet och koka dig en kopp kaffe/the och slå dig ner på den upphöjda tältaltanens utemöbler och njuta av naturens ljud och vila ögonen på de betande killingarna eller kanske vill du stanna med de små och kela en stund själv när alla yogisar lämnar hagen.

Vid middagstid traskar du upp till cafét och hämtar middagskorgen som innehåller ingredienser och recept hur du tillagar maten på murrikkan som står på altanen.

Så småningom kryper du ner i den sköna sängen. Du låter naturens ljud vagga dig till söms. Mysigt tom om det regnar, tältet är vattentätt. Känns det lite kyligt eller bara vill ha lite mer mys, slår du på den lilla elkaminen. När du så småningom vaknar och känner för frukost tar du fram frukostkorgen du fick med dig igår kväll och nu står i det lilla kylskåpet i tältet. Kanske myser du en stund med killingarna medan kaffet rinner ner.

Vi lovar du får en helt unik och minnesvärd upplevelse hos oss och våra charmiga killingar!


Bilder används med vänligt medgivande från Yoga-Better med Getter.

 

Kontaktinformation & bokning
Telefon: 070 223 8811
Webbplats:
Facebook:

Lämna en kommentar

Skicka meddelande till det här stället