Stora Djupsås glamping

Stora Djupsås Glamping
Stora Djupsås glamping
Stora Djupsås glamping
Stora Djupsås glamping
Stora Djupsås glamping
Stora Djupsås glamping
Stora Djupsås GlampingStora Djupsås glampingStora Djupsås glampingStora Djupsås glampingStora Djupsås glampingStora Djupsås glamping

Besöksinformation
Region: Västra Götaland
Adress:
Stora Djupsås, Stora Djupsås, 465 94 Nossebro
Säsong:

Vi har öppet mellan veckorna 17 och 39: 26/4-29/9.

Pris per natt: 1001-2000 kr
Här finns bland annat:
Beskrivning:

Välkomna att besöka Stora Djupsås glamping i Essunga.

Egendomen med anor från 1400-talet är omgiven av en vacker park, dammar, öppna fält & ån Nossan som flyter genom den vackra omgivningen.

Vi finns i fantastiskt natursköna omgivningar och vi erbjuder ett lugnt retreat, på den fina skaraborgska landsbygden.

Här vaknar du upp till en vacker naturupplevelse där vi erbjuder glamping, tältplats, ställplats och Bed and Breakfast.

Hur du än väljer att bo hos oss så kan vi lova att ni vaknar upp till en oslagbart vacker naturupplevelse. Placerat i hjärtat av Västra Götaland med närhet till Alingsås, Lidköping, Trollhättan och Göteborg. Platsen bjuder på ett rikt djurliv i och runt vår fina parklika trädgård där det finns en fruktträdgård och uråldriga ädellövträd, vattenblänk både från ån Nossan och de två större dammarna.

Kom naturen och lugnet riktigt nära genom att bo i våra rymliga glampingtält som är placerade i vår lummiga trädgård, allt utan att göra avkall på komforten. Tälten är inredda i hotellstandard med sköna sängar och lyxiga sängkläder. Alla tält är placerade på ett trädäck med egen uteplats och grill.

Tälten har insektsnät och är helt vattentäta samt är försedda med belysning, litet kylskåp, värmeelement samt eluttag. Toalett finns i intilliggande byggnad och mjuka frottéhanddukar och morgonrock ingår.

Vi har tre separat placerade tält i två olika storlekar: två stycken med plats för två personer och ett med plats för fyra personer. Extrasäng kan tillhandahållas mot ett tillägg.

4-personerstältet är placerat på det så kallade Björnberget, en liten kulle, och ger en fantastisk vy över omgivningarna. De två andra tälten ligger direkt bredvid vattnet. Ett gemensamhetsutrymme med sittplatser och enklare tillagningsmöjligheter finns i det så kallade "Hönshuset".


Bilder används med vänligt medgivande från Stora Djupsås glamping.

Kontaktinformation & bokning
Telefon: 070 - 829 86 54
Webbplats:
Facebook:
Instagram:

Lämna en kommentar

Skicka meddelande till det här stället