Erikson Cottage

enskild sida

Besöksinformation
Region: Västra Götaland
Adress:
Erikson Cottage, 514 55 Ljungsarp
Säsong:

Vi har öppet våra glashus från 28 april tom 30 september 2023.

Pris per natt: 3000- kr
Beskrivning:

Välkommen till oss på Erikson Cottage.

När du bor i något av våra glashus kan vi garantera olika naturupplevelser! Det kan vara en talgoxe som sitter på taket, ett rådjur som passerar, vinden som med sitt susande ger er den där sköna rogivande känslan eller kanske är det bara stillheten och lugnet som du får av att bli omfamnad av naturen. Att betrakta naturen inifrån glashuset är en upplevelse utöver det vanliga som har sin charm oavsett tid på dygnet.

Njut av den omsorgsfullt utvalda inredningen med linnelakan, designkuddar och keramik. Avnjut en kopp kaffe i de vackra, handdrejade muggarna och njut av utsikten från de sköna, handgjorda, vilstolarna utanför stugknuten.

Vi törs lova dig en unik, avkopplande upplevelse vid din vistelse i något av våra glashus.

  • Glashus Skogen – här bor du inbäddad i skogens grönska. Omgiven av blandskog av tall och gran och med ett ogenerat läge så bor du här ”mitt i skogen”. Är du riktigt tyst och uppmärksam finns det goda chanser att komma riktigt nära djur och natur.
  • Glashus Sjöblick – här finner du, som namnet antyder, ett mer öppet läge och kan hela tiden njuta av naturens skiftningar på Lagmanshagasjöns vatten. Solnedgången rakt in på glashuset ger dig den där extra avkopplingen innan du går till sängs.
  • Glashus Sjön – vårt nyaste tillskott för dig som vill sätta extra guldkant på vistelsen – här har du både glashus och privat bastu med sjöutsikt!

 

Kontaktinformation & bokning
Telefon: 0705-139703
Webbplats:
Facebook:
Instagram:

Lämna en kommentar

Skicka meddelande till det här stället