Björkudden Glamping

Björkudden glamping
Björkudden glamping
Björkudden glamping
Björkudden glamping
Björkudden glamping
Björkudden glamping
Björkudden glampingBjörkudden glampingBjörkudden glampingBjörkudden glampingBjörkudden glampingBjörkudden glamping

Besöksinformation
Region: Västra Götaland
Adress:
BJÖRKUDDEN, NABBEN, Fristad
Säsong:

2 Maj till någon gång under september månad.

Pris per natt: 1001-2000 kr
Beskrivning:

Välkommen till Björkudden glamping, vår unika glampingupplevelse vid Öresjös västra strand, en plats där lyx och natur möts på ett harmoniskt sätt.

Här kan du njuta av en oförglömlig vistelse som erbjuder det bästa av både camping och hotell, vilket skapar en upplevelse utöver det vanliga. Vår glampingplats är noggrant utformad för att erbjuda dig den ultimata komforten samtidigt som du får uppleva naturens skönhet. Vi har valt ut den perfekta platsen för våra exklusiva tält, med utsikt över den vackra Öresjö.

Vakna till soluppgången över sjön och avnjut en frukost på vår brygga. Vårt tält är inte bara ett vanligt tält, det är utrustat med bekväma sängar, mysiga sittplatser och en fantastisk utsikt. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en avkopplande och lyxig atmosfär. Du kommer att känna dig som hemma mitt i naturen.

Efter en dag fylld av äventyr och upptäckter kan du avsluta kvällen med en läcker middag under stjärnorna. Laga din egen middag på grillen och njut av en romantisk middag för två i den avslappnade atmosfären.

Björkudden glamping ligger endast 5 minuter med bil ifrån Fristad där det finns matvarubutik, flera restauranger, frisör och apotek. Förutom närheten till sjön med sol och bad finns det flera stränder inom gångavstånd och vandringsleder för långa promenader.

Priset är mellan 1.500kr-2.200 kr.


Bilder används med vänligt medgivande från Björkudden glamping.

 

Kontaktinformation & bokning
Webbplats:

Lämna en kommentar

Skicka meddelande till det här stället